Sit back, relax

Up close // leather babouches

IMG_1285

Øj, der har været mange søde kommentarer på skoene her – både her, på insta og på mail. Shit altså. Jeg ville sådan ønske, at jeg kunne linke til jer, men de er desværre fuldstændig væk. De er også lidt gamle (i fast-fashion forstand altså), for jeg prøvede dem faktisk allerede tilbage i marts, da Mia og jeg var i London. Dengang købte jeg dem dog ikke og det fortrød jeg pænt hurtigt. Specielt, da de så ikke var til at opstøve herhjemme. Heldigvis kunne min storesøster komme mig til undsætning – hun er nemlig bosat i Zara-land (eller Spanien, som nogen kalder det), og på det tidspunkt, var de heldigvis stadig online på den spanske Zara, så jeg klikkede dem hjem til hendes adresse, og så har de faktisk stået i sydens sol og ventet på mig siden. Haha, det blev lidt langt, men altså long story short: De var allerede udsolgt i Danmark i marts.

Jeg har også forsøgt at finde nogle lækre alternativer til de af jer, der ikke vil satse på Trendsales, men det findes altså stort set ikke – eller, jeg kunne ikke finde nogle, i hvert fald. Det absolut tætteste, er dem fra Mango, som jeg viste her (og de er altså også virkelig fede), men byd endelig ind i kommentarfeltet, hvis i falder over et par, der ligner, ikke?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sit back, relax