Borrowed from the boys

Sit back, relax

IMG_1283

Kan i genkende tasken? Jeg teasede lidt for den her – og er den ikke pæn? Jeg har ikke haft en bucket bag siden min gamle fra Asos lagde sig til at dø, og jeg vidste faktisk ikke, hvor meget jeg havde savnet sådan en, før jeg fik den – for det er simpelthen magisk, så meget der kan være i den taske! Kamera, tørklæde, solbriller, kort, rod og der er stadig plads til ekstra rod. Det er fantastisk. Og nåja, så er den også er både lidt fin, lidt rå og meget afslappet i sit udtryk. I dig it.

Jeg fik tasken til et blogevent i sidste uge og det føles allerede som om, at jeg altid har haft den – kender i ikke det? Sådan havde jeg det fx også med både bukserne og jakken på billederne, mens skoene lige kræver lidt tilvænning. Nå, sidespor. Men jeg synes, at i skal lure forbi My Sisters, for ud over at designe lækre tasker til menneskepenge (juhu), så er de to søstre bag brandet altså virkelig søde – dem vil I gerne støtte ;).

Håret er også lidt nyt i det – dem af jer, der følger med på snappen (nanabech) har nok luret, at jeg var til et andet blogevent i dag, denne gang med HH Simonsen. Og jeg tror, at jeg har fundet et stylingredskab, som jeg faktisk kan blive hverdags-venner med. Det er store ord, fra en styling-noob som mig, men jeg tror på det. Såeh, den tager vi lige i et andet indlæg, ikke?

IMG_1254

_______

Get the look:
Adlinks: provider leather jacket, weekday t-shirt, zara pants + shoes, nùnoo bag*, ray-ban sunglasses, daniel wellington watch*

_______

*gifted

4 kommentarer

  • ck

    Har du et link til dine sko?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nana Bech

      Nej desværre – hvis jeg kan finde links til de ting jeg har på, er der altid linket til det :). De er fra Zara og jeg fandt dem på den spanske side for nogle måneder siden (da de allerede var udsolgt på den danske), så det er nok Trendsales, du skal forsøge dig med. Desværre.

      Mango har de her, der minder lidt om, men er noget dyrere.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ck

    Tak for svar:) Kunne du være interesseret i at sælge?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nana Bech

      Det var så lidt 🙂
      Og nej, jeg er virkelig glad for dem, så de bliver her 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Borrowed from the boys