Søndags selvforkælelse

Stadium (arcadium)

Skærmbillede 2013-08-26 kl. 10.35.59

Sponsoreret indlæg
1. Nike tank-top 2. SOC mesh-shorts 3. Nike træningssko 4. Nike sports-bh

I går var der præcis en uge tilbage af den to måneders pause jeg valgte at tage i fitness her hen over sommeren. Jeg har jo næsten ikke været hjemme de sidste par måneder, så det var for dumt at betale der – men jeg kan altså godt mærke, at det har været en lang pause, som jeg startede på et tidspunkt, hvor det faktisk kørte rigtig godt og jeg kunne løfte mere end jeg nogensinde har kunnet. Derfor irriterer det mig lidt, at jeg jo godt ved, at jeg ikke kan det samme nu, som for to måneder siden. Jeg håber ikke, at jeg starter helt forfra, men man aner det jo dybest set ikke før man står der..

Noget andet er, at en ny start er en oplagt mulighed for at friske trænings-garderoben lidt op. Ikke at jeg decideret mangler andet end en træningstop (og man kan jo sagtens klare den med en normal top), men for mig er der altså også en del motivation i lækkert træningstøj. Jeg har luret lidt inde på Stadium.dk, der har et ret stort udvalg og gode kategorier – ja, det snakker jeg lidt om igen – men det er fanme så rart med kategorier! Jeg kan fx. ikke se forskel på en løbesko og en træningssko (eller gå-sko for den sags skyld.. suk). Og så er det jo rart, at jeg bare kan klikke ‘træningssko’ og se hvad der er. Og de her fra Nike er da ret fede! Uh, og hvis i har fødder i størrelse 38 eller derunder så klik her for at se udvalget af børnesko – ligesom hos zara er der et fint udvalg til lidt billigere priser end voksenskoene. Det er ikke alle sko, der går op til 38, men det er et kig værd!

Follow on Bloglovin

2 kommentarer

  • ida

    Uh, jeg har også haft pause fra fitness her over sommeren (desværre kom jeg til lidt for sent i tanke om, at jeg burde have sat det rigtig på pause, så jeg ikke skulle betale .. host) – anyways, har tilmeldt mig et hold i morgen, det bliver SÅ hårdt, jo! 😉
    Apropos træningssko/løbesko i børnestørrelser – da jeg købte mine sko til fitness spurgte jeg i forretningen om ikke bare jeg kunne købe børnestørrelsen, da de var billigere. Men børn og voksnes fødder har åbenbart forskellige behov, så jeg blev anbefalet at købe voksen sko! Om det så bare var for at tjene flere penge, det ved jeg ikke 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • nanabech

      Wåbs.. Det er lidt træls at glemme :b! Held og lykke med dobbelthold 😉 – tror nok jeg starter lidt blidere op, hvis jeg skal undgå at besvime xD..
      – Nå for sørensen. Ja, det kunne så være rart nok at vide om der rent faktisk er forskel og om det virkelig betyder noget.. Eller om det bare er et salgstrick. Jeg tænker umiddelbart, at det omvendte scenarie ville være værre – altså at give et barn voksensko – da børnesko næsten altid er mere ‘fodformede’ so to speak.. Hm..

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndags selvforkælelse