Leather boots

Søndags selvforkælelse

otherstories

Nyt koncept på bloggis. For selvforkælelse er en god ting – og det er små påmindelser samt gode tips også ;).. Så vi starter med (endnu) et af mine Barcelona-køb: Morrocan Tea Body Scrub fra & other stories. Butikken er en historie for sig – den er genial jo! Men nu handler det om skrub. For mig er en god skrub helt uundværlig om sommeren, hvor solcreme, sved og døde hudceller og andet sjovt, giver matte, tørre ben og ingen cremer helt trænger ind.. Der er en skrub magisk jo! At overskuds-snask(?) forsvinder og gør det muligt for en god bodylotion eller after sun kan trænge ind og give pæne, gennemfugtede ben.

Og den her skrub er altså en af de bedste jeg nogensinde har prøvet. Konsistensen er lækker og cremet, kornene er tilpas store og grove, men uden at blive for voldsomme – og så dufter den fantastisk. Synes jeg. Dufte deler altid vandene jo, men det har stories også taget højde for og scrubben kommer i en masse forskellige variationer (se bare her). Prisen på 75,- er også fantastisk og så synes jeg også at den er rimelig pæn at se på. Næste gang skal jeg prøve ‘Lemon Daydream’ tror jeg.. For der bliver helt sikkert en næste gang for den her scrub :)!

Har i erfaringer med & other stories beauty-ting? Lad mig endelig høre! Og hvad synes i om konceptet ‘søndags selvforkælelse’ :)?

Follow on Bloglovin

4 kommentarer

  • Virkelig lækker scrub, kunne godt forestille mig duften ville være god i den 🙂 Har købt et par læbestifter i & other stories, og er faktisk ret skuffet over hvor kort tid den holder sig pænt på..

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • nanabech

      Øv hvor træls med læbestiften /: .. Måske man skal holde sig fra noget af make-uppen.. Men jeg prøvede nu en highlighter-fidus-creme, der var virkelig fin og som holdt ret længe de 35 grader taget i betragtning.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Når jeg har tid, bruger jeg gerne søndage på selvforkælelse. Fodbad, masker, the og gode bøger, alt den slags, der gi’r mig god energi til en ny uge. Så jeg synes det passer perfekt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • nanabech

      Lige præcis! Når man har tid – men også når man husker det, synes jeg lidt. Eller, jeg har det i hvert fald med at glemme det der med lige at sætte tid af til alt det du lige nævnte (plus ny neglelak). Så det kunne nemlig også være en reminder til mig selv 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leather boots