Stadium (arcadium)

green grey

new green

 Zara blazer, h&m tee, moss cph skirt

Sådan her så det ud søndag, da jeg (et par uger forsinket) fejrede min fødselsdag men min allerbedste veninde – vi købte cheesecake fra lagkagehuset og kaffe fra 7/11 og så sad vi i solen og forsøgte at indhente bare en brøkdel af hvad vi mangler at snakke om – vi havde ikke set hinanden i lige omkring to måneder. Det tror jeg faktisk aldrig er sket før.. Puha. Så hende var det altså fantastisk at se igen!

I en mere overfladisk boldgade – både nederdel og blazer er ny. Nederdelen er en fødselsdagsgave fra min mormor, og jeg har virkelig levet i den i Barcelona. Den model er bare virkelig genial! Blazeren er et udsalgskup fra Zara – sat ned fra 49 til 19? var jeg slet ikke i tvivl om, at den skulle med hjem. For selvom sort og grå er de absolutte primærfarver i min garderobe, så har army-grøn – og specielt når den er så pæn og støvet som her – en stjerne i min bog. Farven er bare klædelig, lækker og vildt brugbar. Så hvad siger i? Er blazeren godkendt ;)? (Og skal jeg snart finde en frisør? Kæft, mit hår er blevet langt..)

Follow on Bloglovin

5 kommentarer

  • Den er ret fed den t-shirt! Er det længe siden du har købt den? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • nanabech

      Mange tak – njaaeh, ikke voldsomt. Købte den i slut-april-agtigt :). Den er fra mandeafdelingen i øvrigt. God jagt :)!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Elsker også den nederdel og har den i både sort og bordeaux. Har kig på denne også, men synes den ser meget lys ud – vil du sige, at den er almindelig lysegråmeleret eller er den lysere end det?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • nanabech

      Jeg har også den helt mørkegrå – den med lidt uld i – og den er en klar vinterfavorit! Nåmen altså, jeg ville nok sige, at t-shirten jeg har på her er almindeligt gråmeleret og at nederdelen er til den lysere side. Perfekt til sommerbrune ben, men ikke så anvendelig til vinter, tænker jeg 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] jeg tog det her outfit på og gik ud af døren havde jeg en fornemmelse af deja-vu – mon ikke det her er grunden :D? Men altså, if it ain’t broke.. Og ens ben ser altså pænt brune ud i lys […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stadium (arcadium)