green grey

3 sorte med pæne støvler

black on black

Klik på collagen for links

Ok, jeg går stadig rundt og sveder lidt – eller, jeg har i hvert fald ikke lydt til at hoppe i trøjer og støvler, når temperaturen overstiger de 20 grader. Men let’s face it, vi bor i Danmark, så der kan ikke gå uendelige oceaner af tid, før temperaturen daler igen. Og selvom jeg elsker sommer og alt hvad der hører sig til (lige undtagen myg) – ja, så glæder jeg mig altså lidt til at få brugt alle mine støvler, min læderjakke, store, rare trøjer og selvfølgelig også mine læderbukser ;).

Kjolen fra h&m kan jeg ikke huske om jeg har vist jer før? Jeg er i hvert fald ret vild med den. Den her uge er godt nok ret presset for mig, da jeg er på intro med mit tilvalgsfag, men når jeg engang får tid, så skal jeg altså lige have prøvet den på, tror jeg.. Hvis den sidder sådan som jeg tænker den, så er det den perfekte basiskjole nemlig :D! Med det her vejr ville den være så fin med bare ben, lave allstars og lækre solbriller – og så snart temperaturen daler, vil jeg style den som på collagen og smide en læderjakke over.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

green grey