Om en helt perfekt og røvirriterende trøje

Lækre lokker og procenter på produkterne

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indlægget indeholder affiliate links

Hen over sommeren har jeg flere gange fået komplimenter for mit hår – og det er altså noget uvant for mig. Specielt om sommeren, hvor det plejer at være både saltvandsfedtet og uendeligt høstakket i strukturen. Men er altså tikket ind, komplimenterne, og jeg har labbet det i mig og sendt æren til yndlingsfrisøren Birthe Gleerup.

Lige før sommerferien var jeg nemlig forbi for at få klippet spidserne, og der snakkede jeg med min søde frisør om mulighederne for at give håret et boost over sommeren, hvor det alligevel aldrig bliver stylet. Jeg fik en ret vild hårkur (altså sådan en, der sidder et stykke tid og bliver aktiveret af noget varme) fra Kevin Murphy, og så fik jeg sættet herunder (som jeg også snakkede lidt om her) med hjem. Det er det samme sæt jeg stadig kører på, så det er altså ret drøjt i brug – jeg havde det ikke med på ferie, men stadig. Serien her er udviklet efter de samme principper som fx øjenvippeserum, så de skulle på sigt mindske fældning og øge hårvæksten – det synes jeg ikke helt, at jeg kan udtale mig om. Jeg er ret sikker på, at jeg fælder mindre nu end jeg gjorde før sommeren, men jeg var også mere stresset på det tidspunkt, så det tæller på en måde ikke helt. Men det er virkelig rart.

Jeg har efterhånden fået testet en del forskelligt – og ret lækkert – shampoo. Og så stor forskel er der ikke på fx Davines, Nashi og Kevin Murphy, synes jeg. Jeg elsker alle tre brands, men der er dels noget med årstiden i forhold til hvad ens hår har brug for, og så er der bare noget rart ved at veksle lidt, synes jeg. Så lige nu er det Kevin Murphy herhjemme.

Jeg bruger serien sammen med en olie/serum fra Nashi, og det fungerer skide fint sammen. Mit hår føles så gennemfugtet uden at klaske sammen (hvilket det ellers virkelig har let ved, når man propper produkter i). Body.Mass-fidusen, som er den fikse spray forrest på billedet, prøvede jeg allerede i stolen hos Birthe Gleerup. Det er både et stylingprodukt, der lige giver et lille løft, og så skulle den også give et fyldigere hår på sigt. Igen, sådan noget er svært at sige, men mit hår er i hvert fald ikke blevet tyndere.

Med Kevin Murphy er vi ovre i en lidt pricy gang shampoo, men den er dælme også god. Hvis der skal prioriteres, så er det spray-fidusen der er min favorit. Den er virkelig blevet en fast del af rutinen og det er frisørfeel på spray <3. Find shampooen her og balsammen her.

Og og og, lige nu (og frem til d. 12. oktober) giver Beautycos 10% på alt med koden BLOGGERSDELIGHT10 – og det er altså alt. Som i ikke bare hårprodukter, men også make-up og andre sjove ting.

IMG_2898

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om en helt perfekt og røvirriterende trøje