En crash-landing i hverdagen

Happy pants

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har det så fedt over de bukser her! Om de er mest fjollede eller mest fede er jeg stadig lidt i tvivl om, men jeg elsker dem altså. At det så også er noget nær de mest behagelige bukser, jeg nogensinde har ejet, spiller måske også lidt ind, men de er simpelthen lige præcis det, jeg har manglet den her sommer. De er enormt lette, så selvom de både er sorte og ret lange, er de på ingen måde for varme til selv 20+ grader, men de er altså heller ikke for kolde til at sidde på et (ellers ret koldt) kontor. Ret lækkert. I dag havde jeg dem på med sneakers og t-shirt, hvilket tager dem ret meget ned på jorden, og i Kroatien røg de på om aftenen med en mere feminin top og sandaler – helt perfekt til rosé i vandkanten.

Og så kostede de i øvrigt sådan cirka ingenting – eller 179 kroner – så for once har jeg intet dårligt at sige om et stykke tøj i 100% polyester. Det er stort. Jeg kan desværre ikke finde dem i sort på den danske side, men de her minder en del om (og er endnu billigere).

Såeh, dagens tip hermed videregivet: Bukser, der føles som nattøj og giver dig lyst til at danse, fordi de svinger så sjovt.

2 kommentarer

  • Marie Hvingelby

    Jeg er vild med bukserne! Hvad hedder den danske hjemmeside hvor du ikke kunne finde dem i sort?
    Hilsen en buksehungrende studerende

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nana Bech

      Årh, dejligt at høre! Det er også Zara :). Det blev vist lidt uklart, kan jeg godt se – men det er præcis de samme som disse (som så bare er lyserøde).

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En crash-landing i hverdagen