Bryllupssættet - til under 500 kroner

I dag skulle jeg have været færdig

Skærmbillede 2016-08-17 kl. 20.45.12

.. Det er altså en lidt speciel følelse. At jeg i dag klokken 13 skulle have været færdig med mit specialeforsvar og dermed også min kandidatuddannelse. Omkring 19 års skolegang skulle have haft sit punktum i dag. Det fik det så ikke.

Jeg nævnte det vist herinde tidligere – dengang jeg ikke fik afleveret – så nu tænker jeg, at det måske er på tide lige at ridse min situation op. Tilbage i starten af juli, da jeg (i sidste øjeblik, bevares) ville logge på eksamenssystemet og uploade mit speciale, ville systemet ikke lukke mig ind, og da jeg fik det til at virke, var det for sent. Jeg afleverede mit speciale syv(!) minutter for sent, men for sent er for sent, så afleveringen talte ikke. Antiklimaks. Jeg søgte dispensation umiddelbart efter, men fik at vide af mindst fire forskellige au-supporttyper, at det ikke ville nytte noget. Så jeg brugte juli på at holde ferie og summe lidt over hvordan jeg så kunne bruge tiden på at gøre hele opgaven bedre, og jeg endte med faktisk at have det helt godt med de tre ekstra måneder.

For halvanden uge siden fik jeg så en mail om, at mit speciale var frigivet til vejleder og censor – altså at jeg nu alligevel havde afleveret, og at jeg derfor havde halvanden uge til at forberede mit forsvar (som indebærer ‘ny viden’ i form af tests eller lignende).. Her fik jeg så en mindre nedsmeltning. Og hold nu, jeg var splittet! Det var på den ene side muligheden for at have det hele afsluttet nu, før jeg starter på mit job i september – men på den anden side var der tiden til at gøre det ordentligt. Gah. Som i nok har gættet, endte jeg med at få min aflevering trukket tilbage og jeg har det virkelig godt med den beslutning (lige nu – spørg mig igen i slut-september. Ahem)..

I dag skulle jeg have forsvaret specialet, men i stedet afleverede jeg en ny vejledningskontrakt. Med 19 års skolegang er det ikke de tre måneder, der gør forskellen – jeg bliver færdig senere.

10 kommentarer

  • Årh pyh noget rod – men det lyder umiddelbart som en god beslutning, tag dig tid og få styr på dine sager! Det giver helt sikkert mere ro i sidste ende (Y)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nana Bech

      Ja, hold op en rutchebane det har været – men det føles virkelig rigtig nu 🙂 <3. Tusinde tak!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • HS

    Åh altså! Føler med dig, det er så typisk (AU) synes jeg :/ Men som du siger, så tror jeg at det er en god beslutning at du venter 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nana Bech

      Ja, det er det altså virkelig! Og nok også typisk mig, at strække sådan en aflevering lige længe nok ;).. Dårlig kombi. Men ja, det føles rigtig i hvert fald (lige minus det lille stik af misundelse, når halvdelen af mit hold poster “Kandidaten i hus”-billeder på facebook 😀 )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natasja

    Av, jeg fik ondt i maven, Nana! Før du ved af det er det hele overstået, men sikke en tur du har været igennem. Jeg håber du plejer dig selv lidt ekstra, det er noget af en trættende affære at skulle igennem. De bedste tanker til dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nana Bech

      Jeg har det heldigvis faktisk rigtig fint med det nu her – det var virkelig det rigtige valg at skubbe det hele, selvom det til at starte med føltes lidt som et nederlag at erkende det. Og HOLD OP, det bliver vildt at aflevere det hele for alvor :D!

      Tusinde tak for din søde besked <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Fucking AU altså!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nana Bech

      Ja, det er altså bare lidt for tit, at man hører noget á la det her /:

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh, det er simpelthen mit værste mareridt – at systemet pludselig ikke vil arbejde sammen med én. Puha. Men nogle gang er der en mening med galskaben..

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nana Bech

      Ja, det føltes virkelig også surrealistisk – seriøst, jeg oplevede det hele i slowmotion (men det har måske også lidt at gøre med lidt for mange vågne timer i streg).. Men det føles helt rigtigt nu <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllupssættet - til under 500 kroner