20% på bolig

6 lækre læderjakker

læderjakke

Åårh, vejret er omsider helt perfekt til den læderjakke, jeg købte under januarudsalget – det er altså lang tid at vente. Og jo, det har været læderjakkevejr et stykke tid, med de cropped ærmer gør den altså lige en tand mere tricky end mine andre læderjakker. Nå. Men det gjorde det næsten kun federe, da jeg endelig kunne hoppe i den! For selvom jeg elsker mine lange frakker, så er der altså bare et eller andet over læderjakker.

Jeg købte min første læderjakke i gymnasiet, og jeg kan så tydeligt huske følelsen af endelig at kunne hoppe i sådan en – der sker bare noget med én! Eller med mig i hvert fald. Jeg følte mig som Peyton fra One Tree Hill og dengang var det as good as it gets! Jeg har faktisk stadig den jakke og jeg tror aldrig, at jeg kommer til at skille mig af med den. Men siden gymnasiet, er der alligevel røget nogle flere læderjakker i garderoben, og jeg er ikke færdig. Pt. drømmer jeg om en mere maskulin én af slagsen – en i bikersnit og meget gerne med bælte. For eksempel Acnes fjollet dyre version.. Eller en af dem på collagen måske?

læderjakker

Affiliate: Meotine, Asos, Samsøe Samsøe, Asos, Selected, Meotine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% på bolig