Siden sidst

Forår, bloody forår

IMG_0999
IMG_0990

Lørdag med lørdag på. Ah. Jeg har været et smut forbi Finders Keepers og ellers siddet i solen og arbejdet på mine fregner. (Og så har jeg set en kran blive bygget – eller sat op? monteret? anyways, exciting stuff! – Synes altid sådan nogle dukker op ud af det blå ellers)..

Det har været en af de der typiske forårsdage, hvor der er tæskevarmt i solen, og man herrefortryder sit tørklæde, for øjeblikket efter at gå ind i skyggen og i stedet fortryde sine bare ankler. What is this even? Det nederste billede med vinter på overdelen og forår på anklerne illustrerer det ret godt – dansk forår, når det er allerfinest <3. Jeg ender garanteret med den ondeste forårsforkølelse.

Worth it though, at være tilbage i alle mine ankelbukser. Og specielt de her, som røg med hjem fra London. De er slet ikke til at se her, men de er perfekte og sindssygt behagelige. De er fra Zara og helt ærligt, jeg synes, at de sidder bedre på mig end på modellen. De er ret(!) store i størrelsen og mine xs’ere ryger altså længere ned på hoften, end på modelbillederne – og det er lige præcis det, der gør, at de sidder så meget federe. Haha, jeg må nok hellere vende tilbage med et outfit, hvor det faktisk er til at se..

Og hey, forresten, jeg beklager, hvis layoutet herinde hopper lidt frem og tilbage – jeg er lige skiftet til en nyt design og specielt sidebaren driller mig, så i må lige bære over og endelig sige til, hvis noget forsvinder eller driller, ikke?

_______

Get the look:
Adlinks: weekday coat + t-shirt, zara trousers, & other stories bag, vans sneakers, jewlscph 
jewelry* 
_______

*gifted

4 kommentarer

  • Signe

    Ihh et fint outfit!
    Og lige de bukser har jeg efterhånden et rigtig godt øje til, så flere billeder ville jeg bestemt ikke klage over 😉 Jeg er dog simpelthen sådan i tvivl om størrelsen, nu hvor du siger de er store i det… Så må jeg spørge hvilken størrelse, du normalt køber f.eks. jeans i? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nana Bech

      Mange tak 😀 Flere billeder coming up i løbet af ugen <3.
      Jeg er normalt en 25, tror jeg. Det siger mine Diesel-jeans og det er de eneste jeg kan huske størrelsen på. Hos Zara plejer det vist at hedde 34 i jeans, og det er ok, men skal virkelig heller ikke være større.

      Ellers er jeg en 34/36 igen afhængig af om det ligger til den store eller den lille side.. Størrelser er et helvede 😛 ..

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

    Haha ja, størrelser er virkelig et helvede! Så tusind tak for din hjælp, nu må jeg vist hellere se at få klikket de fine bukser hjem;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nana Bech

      Haha, jamen selvtak – jeg håber, at det gav bare lidt mening 😀

      (Og juhu! Nye bukser <3!)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst