These boots..

Namaste

DSC_0068

sponsoreret indlæg

I forsøget på at få mit overskud igen her i januar-mørket prøver jeg at tage mig sammen til at få trænet lidt – en udfordring, da netop overskudet mangler. Noget om onde cirkler, i ved.. Nåmn, for at hjælpe mig selv lidt på vej, ligger jeg stille og roligt ud med noget, der er til at overskue – Flow Yoga. Jeg er lavet til yoga, tror jeg. Jeg er en skovl til alt hvad der har med bolde at gøre, holdsporter stresser mig, jeg har ikke en voldsomt god kondi og jeg er sådan rimelig svag, når det kommer til sådannoget med vægte. Men yoga er jeg altså god til – og det tæller som motion :D!

Og det fede ved yoga er jo, at man ikke behøver andet end sig selv og en måtte. Så er man good to go. Og så kan sådan en måtte jo også bruges til alt mulig andet hjemmetræning – der er jo tonsvis af geniale you-tube videoer out there. Altså: En glimrende investering. De er ikke engang dyre – Bilka har en pæn sort en, der koster 69 kroner for eksempel. Det er da til at leve med (og så er den endda pænere end min. Haha). Faktisk har de ret meget træningsudstyr – både de helt store maskiner, men også håndvægte, træningsbolde og kettlebells, hvis man er til den slags (om ikke andet er de mere lejlighedsvenlige end et løbebånd).. I kan finde det hele lige her – namaste ;).

Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

These boots..