Solbriller i november

Deja vu

dejavu

Zara coat + bag, & other stories leather pants

.. Billedet her er altså fra i dag, selvom man måske kunne fristes til at tro, at  jeg bare havde taget endnu et herfra ;). Shame on me og næste gang skal jeg nok prøve at variere mig lidt. Haha. Det er bare som om, at det skal være nemt, hurtigt og varmt her for tiden – og der lever læderbukserne altså bare op til alle krav..

Nå. Men jeg har endelig afleveret min opgave. Det gjorde jeg i sidste uge faktisk. Men lørdag gik med familiebesøg og julefrokost og søndag med bagsiden af julefrokosten (ja, altså tømmermænd ikkå?).. Til gengæld fik jeg læst både Eurowoman og Euroman. Længe leve at sende Euroman med ud til abonnenterne! Den her måned har nogle rigtig fine artikler i hvert fald. I dag skulle jeg have læst en masse, men livet kom i vejen. Til gengæld har jeg opgraderet mit spisebord med den fineste vase og en stak lyserøde(!) roser.. Og Christians forældre var forbi med fire bittesmå juletræer og lidt andet godt. Så jeg tænker, at den her uge blandt andet kommer til at byde på lidt billeder fra lejligheden, hvis i har lyst? Det kom jeg vist også til at love engang..

Follow on Bloglovin

7 kommentarer

  • Jaaaaa, vil rigtig gerne se billeder fra lejligheden! 🙂
    Jeg elsker sådanne indlæg. Det er altid godt med lidt inspiration 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • nanabech

      Årh, og jeg har stadig læsere :D! Wuhu – lejlighedsdetaljer coming up!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • At bruge de samme items i de samme kombinationer (dog med udskiftning af accessories) ser jeg kun som værende positivt – Det vidner om, at du har en velfungerende garderobe med items, du er glad for og som fungerer!!
    Og når det er SÅ lækkert som her, så gør det da slet ikke noget Nana 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • nanabech

      Sikke en dejlig og gennemtænkt kommentar :)! For ja, sådan kan man selvfølgelig også se på det – og det er måske i virkeligheden meget sundt 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er bare helt vild med din grå jakke!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Love your style. Folloving you via bloglovin

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solbriller i november