Still alive!

Vi prøver igen..

20130809-190331.jpg

Ok, det gik ikke helt som planlagt, det der med at holde bloggen opdateret. Til gengæld har jeg haft en uges totalt slap-af ferie med to rigtig gode veninder. Vi fejrede min fødselsdag i fredags med en ret voldsom mængde sushi og en mere moderat mængde sangria. Resten af dagene flød sammen i strand, sol, mojitos, god mad, shopping, snak, kiggen på pæn by og selvfølgelig en hel masse grinen! Måske i har kunnet fornemme lidt af det på min instagram, der bliver spammet lidt for tiden?

Nå. Men fra i morges af har jeg været Nana alene i verden.. Eller Barcelona.. Jeg skulle lidt tidligt op for at tjekke ud af et værelse og ind på et andet, så det har været en lang dag – jeg er både blevet færdig med én bog og gået i gang med en anden. Og så har jeg shoppet lidt. Fordi det må man gerne, når ens venner tager hjem og det pludselig går op for en, at der er ti(!) dage til at man selv skal samme vej. Hvad jeg har købt venter vi lige lidt med, men det skal nok komme. Jeg har nemlig rigtig god tid de næste mange dage – og så har jeg altså savnet jer lidt.. Er i der stadig?

Follow on Bloglovin

4 kommentarer

  • Anne

    Det er simpelthen så sejt, du skal være alene i Barcelona i ti dage! Thumbs up herfra! Det er sådan noget, jeg ville ønske, jeg selv kunne finde på at gøre, og som man ellers altid kun ser på film! Det er sgu sejt 😉 Glæder mig til at se, hvad du har shoppet! Og ja, jeg er her stadig… 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • nanabech

      Fanme godt, at nogle af jer stadig hænger på :D! Jamen spring ud i det! Men start måske med bare en weekend alene et sted, for lige at se om det er noget for dig – jeg kan fx ret godt lide at være alene og det er jo en ret stor del af det ;). Og så kan man jo altid lege, at man er med i en film 😀 haha..

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Sikke et dejligt outfit 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • nanabech

      Mange tak – det er faktisk taget på min fødselsdag, så det er fødselsdagsfarverne 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Still alive!