L'infinite

Guess who’s back.. Back again.

back home

Zara tee + jeans, isabel marant boots, casio watch

Nåmn fedt nok at komme hjem fra Paris for at finde ud af, at der faktisk er varmere her.. Al logik er taget op til overvejelse og jeg satser på, at der også var pissekoldt her i sidst uge og det faktisk først var i går, det blev pænt herhjemme ;).

Nå. Men jeg er tilbage i normal rytme herinde nu. For til trods for at jeg faktisk havde både computer og relativt stabilt net til rådighed i Paris, måtte jeg erkende, at det simpelthen ville blive for tidskrævende at køre bloggen i normalt tempo mens jeg holdt ferie med mine søskende. Et spørgsmål om prioriteringer, i ved (; .. Og vi havde en helt fantastisk uge med både turistattraktioner og små lokale steder, god mad og frossen mad, shopping og cafe-sidning, skyer og solskin yadayada.. Jeg har haft kameraet med over det hele og taget billeder af det meste (desværre missede jeg både en burka på løbehjul og et par identiske tvillinge-hattedamer fordi kameraet lå i tasken)..

Jeg tænker, at jeg vil dele indlæggene fra turen lidt op for at undgå at drukne jer i billeder – for i slipper ikke for billeder af pæne franske balkoner og diverse turistattraktioner – og så overvejer jeg lidt at lave en Paris-guide, hvis der er interesse for det? Hvad siger i?

Follow on Bloglovin

4 kommentarer

  • Rie

    Hej Nana

    Velkommen hjem 🙂
    Jeg tager til Paris om en uge og ville elske en lille Paris-guide – jeg er meget interesseret i “de lokales” Paris og hvis du har nogle gode anbefalinger, som går lidt udover de klassiske turistattraktioner ville jeg elske det 🙂
    Håber I havde en god tur, trods vejret.. Jeg går nærmest tvangsmæssigt og tjekker vejrudsigten i håb om, at det blir bedre 🙂
    Hav en dejlig dag!
    Kh Rie

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Uh, gid det var mig, der skule afsted igen! Min søster er jo stadig dernede og de sidste par dage har vist stået på ballerinaer og t-shirt til en seks-syv tiden, så hvis bare det holder (; .. Og selvom det ikke gør – Paris er så stor og så fed, at vejret ikke kan ødelægge det :).

      Jeg vil prøve at tilpasse de næste Paris-indlæg til noget mere lokalt Paris – dog stadig med nogle af de ting, man altså bare skal se 😀 haha.

      Og hav en dejlig tur!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rie

    Åhh det lyder skønt 🙂 tusind tak.. det vil jeg glæde mig til! Ja vejret burde ikke kunne ødelægge det, men alt er dog lidt mere lækkert i solskin – så det med ballerinaerne og t-shirts lyder fantastisk 🙂 Glæder mig til dine gode tips! Tak! Kh

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Helt sikkert – alt er jo federe i sol :D! Og de næste dag er der en to-tre pariser-indlæg på vej, som jeg håber du kan bruge til noget :)!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

L'infinite