✕
Golden

Layout

Jeg overvejer lidt om jeg skal skifte layoutet på bloggen ud, så jeg kan få plads til nogle større billeder. Jeg tænker også, at jeg vil prøve at finde en farveskala, som jeg vil holde (mere eller mindre) alle mine billeder inden for, så bloggen kommer til at fremstå mere ‘samlet’, hvis i forstår. (Hvis ikke, så se fx Fashion Manifest, hvor alle billederne pt har et støvet gulligt sommer-skær over sig).. Jeg tænker umiddelbart et mere støvet blålligt skær hos mig, men jeg ved ikke helt hvor flatterende det ville være for min so far stadig dansker-farvede hudtone 😀 haha.. Samtidig tænker jeg, at jeg skal have en ny header, men jeg skal lige finde på noget godt før den bliver skiftet ud – idéer modtages gerne..

Indtil da, så vil jeg vildt gerne høre jeres tanker om et nyt layout – ville det være rart med større billeder, eller er det egentlig bare forstyrrende, hvis et billede ikke kan ses helt uden at scrolle? Og hvad med et gennemgående farvetema?

Det vil være så fedt, hvis i gider byde ind – savner jeres kommentarer lidt 🙂

10 kommentarer

  • Det lyder som en rigtig god idĂ©! Tror det ville vĂŠre meget godt, hvis billederne var stĂžrre. 🙂

    http://Cousinsinthecloset.blogspot.com

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Cenia

    Synes dine billeder har en helt fin stĂžrrelse – i hvert fald fra en iPad af. 🙂

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Jeg synes helt sikkert det ville vĂŠre en god idĂ© med stĂžrre billeder. Det har jeg for nyligt selv gjort, kig da gerne forbi og se resultatet 🙂 Mht. samme farveskala, sĂ„ synes jeg hurtigt det kan virke kedeligt, derfor synes jeg du skal holde dig til hvad du synes og hvad du gerne vil udstrĂ„le gennem din blog som er super fed 🙂 Hvis det er et farvetema, sĂ„ fedt nok, bare synd hvis kun du vil gĂžre det fordi de stĂžrre blogs hos BD gĂžr det 🙂 Giver det mening? 🙂

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Fedt med lidt feedback – tak! Det ser i hvert fald lĂŠkkert ud pĂ„ din blog :).

      Kan klart godt fĂžlge det du siger med at bare fĂžlge BD – det ville vĂŠre lidt ĂŠrgeligt, hvis det er sĂ„dan det bliver modtaget, for det er ikke hensigten i hvert fald ;).. Omvendt er der noget lidt fedt over, at man nĂŠsten kan se pĂ„ billederne hvor de hĂžrer til.. Til gengĂŠld begrĂŠnser det mulighederne for redigering, sĂ„ mĂ„ske jeg bare skulle holde mig til det her, bare stĂžrre..

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Jamen det var da sĂ„ lidt, og tusind tak 🙂 Jeg ville hvertfald starte mes stĂžrrelsen og sĂ„ arbejde ud derfra. MĂ„ske finde dit helt eget ‘look’. Ligesom emily salomon der fx har alle hendes billeder fint indrammet i pasteller 🙂 Men glĂŠder mig hvertfald til at fĂžlge udviklingen 🙂

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Ja pasteller bliver det nok aldrig til her, men jeg fangede godt pointen 😉 ..

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Jeg synes det er fedt med den “farveskala” du snakker om – jeg mener det hedder at man lĂŠgger stil pĂ„ sine billeder. Jeg har selv overvejet at gĂžre det pĂ„ min egen blog sĂ„ alle billederne har det samme prĂŠg, og det er nemlig ret nemt at gĂžre i Photoshop 🙂

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • – og btw, det vil ikke nĂždvendigvis begrĂŠnse dine muligheder for redigering. NĂ„r jeg gĂžr det i Photoshop starter jeg med at redigere billedet mht. beskĂŠring, lys, kontrast, stĂžrrelse osv, og til sidst kan jeg sĂ„ lĂŠgge stil pĂ„ det. Billederne kan sagtens komme til at se meget forskellige ud, men som du siger, sĂ„ vil man formodentlig kunne se “hvor de hĂžrer til” fordi der er en bestemt stil som gĂ„r igen pĂ„ dem – uanset hvilken type billede der er tale om.

    HĂ„ber du kunne bruge det til noget 🙂

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Fedt fedt fedt med sĂ„ langt og gennemtĂŠnkt en kommentar – tak :)!

      Ift. begrĂŠnsningen af billederne tĂŠnkte jeg ogsĂ„ mere pĂ„ den farvemĂŠssige, for resten af redigeringen er, som du siger, vel egentlig den samme. TĂŠnker bare, at der fx er farvemĂŠssig ret stor forskel pĂ„ et outfitbillede foran en murstensvĂŠg og et, taget i naturen eller tĂŠt pĂ„ en masse grĂžnt.. Don’t know, man kan nok tĂŠnkte sig ud af det 🙂 Tror jeg vil prĂžve, nĂ„r jeg er tilbage ved min egen computer.

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŠvede felter er markeret med *

 

NĂŠste indlĂŠg

Golden